вторник, 1 февруари 2011 г.

RIM показва цифрови живеят в сладка хармония с BlackBerry Факел в ново видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/rim-shows-playbook-living-in-sweet-harmony-with-blackberry-torch/:
Не е тайна, че на RIM цифрови ще се нуждаят от свързване към близкия телефон BlackBerry да се направи голяма част от своята корпоративна вдигане на тежки предмети, както и нов видеоклип, публикувани от компанията днес, показва малко по-подробно как точно това ще разгледаме. В една минута, 54-секунден спот прекарва голяма част от времето си в е-мейл апартамент на таблетката, което показва как цифрови и Факел до него са напълно в синхрон - прочетете имейл на една страна, тя веднага показва, чете от друга страна, и така нататък. Ние също научаваме, че всички обезпечени корпоративни данни, които използва за своите цифрови докато вързани, е главно на кредит - това ще скрива, след като изключвате, което е една от причините на RIM хвалят това като на болтове за всички корпоративна среда BES, които не са необходими допълнителни конфигурация или линии на данни услуги. Видеото със сигурност не помага много да обжалва на случаен потребител BlackBerry - знаете, Curve и Pearl вида хора - но това е интересна гледат все пак. Виж и след почивката.

Продължавам четене RIM показва цифрови живеят в сладка хармония с BlackBerry Факел в ново видео

RIM показва цифрови живеят в сладка хармония с BlackBerry Факел в новото видео първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари, 2011 година 17:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Вътре BlackBerry | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар