вторник, 1 февруари 2011 г.

Apple отхвърля Sony Reader апартамент, наистина не искате закупуване на съдържание от други (актуализация: Apple казва, че трябва официално в апартамент покупки)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
Той е бил доста време, тъй като здраво юздите на Apple в App Store са били обект на стойност обсъждане , но те са обратно в светлината на прожекторите сега след отхвърлянето от страна на компанията на на Sony Reader апартамент за IOS. Причините дава на Sony са, че Apple не повече няма да приемат заявления, които позволяват по-ап покупки на съдържание, които не минават през Apple себе си, и освен това няма да толерира приложения, че достъпът материал, закупен чрез външни магазини съдържание. Така че Sony Reader магазин е навън - но чакай, не на ап Kindle прекарват времето си сервира Kindlebooks? Без коментар е бил предлаган на въпроса от Apple, така и Amazon, като на Sony Reader съхранява страница описва положението като "задънена улица" и обещава да търси "други средства за привеждане на опит Reader за мобилни устройства на Apple." В средното време, можете да получите на ап Reader за Android или просто да четете книги на устройство, посветени на тази задача.

Update: Както е отбелязано от Хари Макракън в продължение на Technologizer , тя действително е дългогодишната политика на Apple да се забрани в апартамент покупки - на запаля и хранене приложения ви изпрати на браузъра - така че желанието на Sony да направи това, ще са основната причина за отхвърляне на заявлението Reader's. Това не обезсмисля втория загрижеността, изразена в "Ню Йорк Таймс" статия, че Apple вече няма да толерира съдържание ръка от външни складове, който е неприятен за развитие, ако е вярно.

Update 2: Изглежда, че Макракън е закован - на Apple излезе с изявление, като подчерта, че банките се съхранява насоки изискват приложения, които дават възможност на покупки също трябва да им позволи по-ап чрез подкрепени система на Apple официално качи-. Ние не можем да си представим, че Sony е развълнувана от идеята за намаляване на Apple в съдържанието на Reader, но ако те искат да играят топката, те трябва да бъдат в състояние да спечели одобрение.

Apple отхвърля Sony Reader апартамент, наистина не искам да купуват съдържание от други (актуализация: Apple казва, че трябва официално в апартамент покупки) първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 12:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 9to5Mac | източник Ню Йорк Таймс " , Sony съхранява Reader | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар