codeman07 пише "В една малка лаборатория на горния етаж на основната сграда науката към Медицинския университет на Южна Каролина, Владимир Миронов, д.м., е да работи за едно десетилетие, за да растат месо. А развитието биолог и тъкани инженер Д-р Миронов, 56, е един от малкото учени, участващи в света "култивирани" биоинженерство месо. Това е продукт, който смята да спомогнат за разрешаването на бъдещи глобални кризи храни в резултат от свиването на размера на площите за отглеждане на месо по старомодния начин ... на копита. растеж на "ин витро" или култивирани месо ход е в Холандия, Миронов каза в интервю за Ройтерс, но в Съединените щати, е науката в търсене на финансиране и на търсенето. "
Прочетете повече на тази история в Slashdot.
Няма коментари:
Публикуване на коментар