вторник, 1 февруари 2011 г.

Intel Sandy Bridge чипсет недостатък определя като измамник транзистор, засягащи SATA портове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/intel-sandy-bridge-chipset-flaw-identified-as-a-rogue-transistor/:
Intel повдигнати доста вежди вчера, като оповести, че неговата Cougar точка чипсети страдат от неизлечима издаване дизайн , които евентуално биха разрушават Serial ATA трансфери във времето. AnandTech е отишъл в беда да се срещнем с Intel да търси повече информация и на проблема, Както се оказва, е един транзистор, който е склонен към по-висок на ток от допустимата. Това не може да намали представяне през пристанищата 3Gbps SATA, може действително да ги провалят напълно. Там е по-вкусно новини, обаче по това, че двойката на пристанищата 6Gbps SATA на чипсета са необезпокоявани от тази болест, така че устройствата или потребителите, които никога не се включват в връзките 3Gbps може просто да продължи като че ли нищо не се е случвало. За всички останали, ремонт и подмяна на услуги се извършва в момента, с бюджет на Intel за справяне с този проблем, казва, че е щедър $ 700 милиона.

Intel Sandy Bridge чипсет недостатък определя като измамник транзистор, засягащи SATA портове първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари 2011 04:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AnandTech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар