вторник, 1 февруари 2011 г.

Google казва, че отдаването под наем "десетки" за насърчаване на Android развитие ап

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Вече сме чували за някои промени, които за планиране на Google да направи тласък ап покупки в Android Market, и изглежда, че сега също предприе значителни вътрешни усилия, за да се увеличи броят на качеството на приложения, които са на разположение. Според The Wall Street Journal, Google планира да наеме "десетки" на софтуерни инженери, продуктови мениджъри, потребителски интерфейс експерти и "други, които имат идеи за мобилни приложения," и това е очевидно вече измести някои от настоящите си служители да работят в този нов "приложения лабораторията." Както може би очаквате, че е се прави поне отчасти, за да затворите т. нар. "ап технологии, тъй като Apple, и изглежда, че новите приложения ще достигне далеч извън обичайните свойства на Google - на WSJ дори изрично е споменато игри като област, те ще се съсредоточи върху. Приложенията ще очевидно всички са свободни (а може би реклама-поддръжка) и Google се казва, че се опитват да привлекат фирми с разпределение на властта, като отбелязва, че тя ще бъде в състояние да насърчава приложения в Android Market и дори са ги предварително инсталиран на много телефони.

Google казва, че отдаването под наем "десетки", за да засили андроид ап развитие първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари 2011 година 13:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар