вторник, 1 февруари 2011 г.

PlayStation Премести се насочва към компютри под официален "Преместване на сървъра" проект

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/playstation-move-headed-to-pcs-under-official-move-server-proj/:
Ами сега. Изглежда, че плановете на Sony да направи своята PlayStation Преместване контролер официален PC аксесоари са били безцеремонно разкри в описанието на Sony Computer Entertainment America беседа насрочено за игра Developers Conference 2011. Според резюме, Джон McCutchan, олово SCEA за игра системи и разработчици подкрепа, ще бъдат на разположение за обсъждане на "Move Project Server, който ще даде възможност на учени и любители да се разработи софтуер, използването на PlayStation Преместване администратора на собствените си компютри. " Хм, звучи като някой се чувства изолирана от всички неофициални hackery Kinect които биха могли да бъдат третирани с официална поддръжка на Microsoft по някое време през това лято . Сега се достигне до източника връзката по-долу, за да прочетете описание за себе си.

PlayStation Премести се насочва към компютри под официален "Преместване на сървъра" проект първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари 2011 год. 04:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gamesindustry.biz | източник GDC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар