вторник, 1 февруари 2011 г.

IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео)
Ако някога сте използвали ап като Shazam за откриване на една песен, игра на радио сте дълъг път към знае какво ново приложение IntoNow може да направи. Само с няколко секунди от аудио може да открие това, което гледате, ще ви даде много информация за това съдържание, след това да го добавите към вашия Netflix опашката. Можете да отидете за да споделят това, което гледате на множество социални мрежи, дори и да видим какво са приятелите ви гледа. Той се позовава на платформа, наречена SoundPrint, натрупване на 266 години на стойност от съдържание, което непрекъснато се разраства, непрекъснато индексиране 130 канали в реално време. (Помислете за punditry!) Проверете го във видеото по-долу или просто да го изтеглите от App Store . В момента тя е само IOS, но ни се казва Android и други аромати са на път.

Продължавам четене IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео)

IntoNow апартамент може да каже това, което показват и да гледате, няма да чукам си радост наркоманиите (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари 2011 15:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink eHomeUpgrade | източник App Store , IntoNow | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар