вторник, 1 февруари 2011 г.

Британски летища сега лъчезарните холографски средства за сигурност (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/british-airports-now-beaming-holographic-security-agents-video/:
Те са докарали ви президентските избори покритие и да се насърчава света достъп до компютър , а сега те са ви казва да свали колана си и изхвърлят си лак за коса. От днес, Лондон Лутън и Манчестър летища ще лъч в снимки на холографски средства за подготовка на пътниците за сигурността линия. Холи и Греъм - Чували ли сте прави - и Манчестър Джули и Джон са предназначени за намаляване на опашките, както и човешките несъответствието. Според Лутън е Glyn Jones ", Холи и Греъм няма да има махмурлук, те няма да имат спор с партньора си от предната вечер." Само това, което имаме нужда: армия от холограмни площади като нашата работа и ни прави всички изглеждат пиян бъркотия в сравнение. Благодаря, технология.

Продължавам четене британски летища сега лъчезарните холографски средства за сигурност (видео)

Британски летища сега лъчезарните холографски средства за сигурност (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 1-ви Февруари 2011 год. 07:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Би Би Си | източник Лондон Лутън летище | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар