вторник, 1 февруари 2011 г.

Native Instruments Maschine преглед и 1.6 бета пръв поглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Тъй като първата уловена света вниманието на най- NAMM '09, Native Instruments " Maschine е направила доста вълнение в света на електронната музика производство и изпълнение. Модерен отново представяйки си на легендарния секвенсери Akai за вземане на проби, е необходимо основанието на MPC е за съществуване - запис и редактиране на проби, последователност проби за създаване на песни - и го използва като основа за интерфейс, MIDI / софтуерен пакет, който е и много познати и единствена по рода си. Maschine може да работи като самостоятелно приложение или интегриране с DAW (цифров аудио работна станция) като модул, а компанията обещания доста малко по отношение на качеството на звука и подобряване на работния процес над легендарния инструменти на Akai's. Но дали се стека? Ние наскоро се приемали добър, твърд вид на най-новата версия на софтуера, 1.6 бета - и ние не можем да чакаме да споделят мислите си с вас. Вижте я след почивката.

Продължавам четене Native Instruments Maschine преглед и 1.6 бета пръв поглед

Native Instruments Maschine преглед и 1.6 бета пръв поглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар