вторник, 1 февруари 2011 г.

Audi главен изпълнителен директор Ruper Щадлер, като време с електромобили, отказва да се чувстват "еуфория за електрически превозни средства"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/audi-ceo-ruper-stadler-taking-time-with-evs-refuses-to-feel-eu/:
Audi главен изпълнителен директор Ruper Щадлер, като времето му с развитието на EV, отказва да се чувстват
Как електрически автомобили да се чувстваш? Ние няма да ви даде изрични подробности за точно това нещо усещания стои до Audi д-Tron Spyder на CES вдъхновени в нас, но нека просто кажем, че са много добри. Въпреки това, главен изпълнителен директор, който излязъл от колата, че много, Рупърт Щадлер, който отказва да бъде понесен от всички вълнение EV. Фирмата работи по батерии суперавтомобил R8, че ще дойде към края на следващата година и много други електрически и хибридни модели са в развитие, но Щадлер поема бавно пътя за приемане, като каза:
Ние сме все още в ранната фаза с електрическо превозно средство, по отношение на пускането на пазара и дали колата ще се продава или отдава под наем, или ще бъде просто колекционери кола ... Ние не трябва да преигравам еуфория за електрически превозни средства.
Overplaying еуфория е нещо, което компаниите потребителска електроника са се развили до изкуство, разбиване на ярост сред феновете, вдъхновяващи предварително съобщение на лагер от училище редовно. Ние не съм виждал някой къмпинг на автокъща от ... всякога. Може би има и урок, за да се научи там.

Audi главен изпълнителен директор Ruper Щадлер, като време с електромобили, отказва да се чувстват "еуфория за електрически автомобили", първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 год. 11:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Automotive News Europe | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар