понеделник, 6 юни 2011 г.

Укључен: Како Виндоуз губи Виндовс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/switched-on-as-windows-loses-its-windows/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

Ви кажете да желите револуцију? Па, знаш ... . можда добијете један ако сте пацијент корисник оперативног система Виндовс. Са 'осми главно издање оперативног система Виндовс (бар према Мицрософт Матх), његово име постаје метафорички. Узимајући у подразумевани изглед који је укорењен у оперативном систему Виндовс 7 Телефон - први "Виндовс" да избегне прозора - са натуцање Медија центра, у следећој верзији оперативног система Виндовс марака ремонт почетног корисничког интерфејса. Заиста, то је још више радикално одступање од јабука између Мац ОС Кс и Иос, очуване сведеном пристаниште и иконице, или између Мац ОС 9 и Мац ОС Кс.

Аппле и Мицрософт-ов приступи су слични у најмање једном правцу - сваки од њих има једног оперативног система за ПЦ рачунаре, а другу за телефоне. Јасно је, међутим, дугогодишњи оперативни систем ривали су се различите чавлићи са __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с.

Наставити читање укључен: Како Виндоуз губи Виндовс

Укључен: Као оперативног система Виндовс Виндовс губи првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 18:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар