понеделник, 6 юни 2011 г.

МцДоналд'с Интерацтиве понг билборду доноси на великом екрану усхићење, сутрашњи ручак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/mcdonalds-interactive-pong-billboard-brings-big-screen-elation/:
Можете да уживате да је Биг Мац-у миру и артерије-зачепљења тишини вашег локалног МцДоналдс, или сте само могли ухватити следећи лет за Стокхолм, где очигледно служи Роналда своје оброке са стране интерактивне, спољни игре . То је све део нечега што се зове Пицк н 'Плаи - нова (и прилично генијалан) огласну кампању која позива пешаке да играју игру понг на гиганта Мики: Д'с билборда, користећи само њихове паметне телефоне. Све што треба да урадите је да стоје испред екрана, пријавите се на сајт представе Пицк 'н' од своје ручни и сачекајте за ваш телефон да бисте верификовали своју локацију. Одатле, мораћете да се манипулише на екрану весло користећи екран осетљив на додир уређаја, а да се бори са игра која постаје све теже. Последњи тридесет секунди, међутим, и добићете бесплатно, липида преплављена третман по избору, захваљујући Голден Арцхес. Најбоље од свега, нећете ни морати да преузмете апликацију да бисте добили свој понг на - стављајући вас један корак ближе да коронарне сте одувек желели. Кас прошлости паузу да га видим за себе.

Наставити читање МцДоналд'с Интерацтиве понг билборду доноси на великом екрану усхићење, сутрашњи ручак

МцДоналд'с Интерацтиве понг билборду доноси на великом екрану усхићење, сутрашњи ручак првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 23:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Следеће веб | Соурце Пицк н 'Плаи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар