вторник, 6 септември 2011 г.

Нокиа развија тањи Оптимус 3Д слушалице, могу бити спреман за 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/06/lg-developing-slimmer-optimus-3d-handset-might-be-ready-for-201/:
ЛГ Оптимус 3Д сигурно није најтањи смартпхоне смо икада видели, али изгледа да здепаст уређај треба да се озбиљно унапређени. У интервјуу са Поцкет-Линт, ЛГ програмер др Хенри Нох потврдио је да његова компанија ради на тањи верзију свог 4.3-инчни телефона, наговештавајући да то може бити спреман за пуштање на слободу следеће године. Нох није понудила специфичности о димензијама, али је признао да је тренутна верзија на 11.9мм (0.47 инча) дебљине, дефинитивно није "најсексипилнију телефона на улици" - нешто што се нада да се мења. "На крају, желимо да га тако да има 3Д не мора да значи да ће то бити дебљи", објаснио је Нох. "То ће бити диференцијације фактор који долази бесплатно корисника." Тај начин, тврди он, може да помогне ЛГ наочаре без 3Д самог уређаја разликује од својих конкурената 2Д:

"Ових дана, сви телефони изгледају исто Они имају велики екран - 4.3 инча је нормално ових дана - и наредне године они се креће још веће и они имају фиксан број тоуцх Они су исти... дебљине. Они имају исту камеру и цак исти оперативни систем је тако досадно... "

Наравно, остаје да се види да ли или не ова стратегија заправо шоље напоље, али је свакако нешто што ћемо бити у складу оку.

Нокиа развија тањи Оптимус 3Д слушалице, могу бити спреман за 2012 првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 06 Апр 2011 05:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Џеп-Линт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар