вторник, 6 септември 2011 г.

Нетробе је виртуелна плакари за иПхоне

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uvDhOfUde6w/:
lightbox_2

Један поглед на мој ормар по повратку са одмора јутрос и схватио сам да сам имао МНОГО одеће, а многи од њих сам заборавио приликом куповине вероватно поздравни прибор као што су ципеле и наруквице на мојим путовањима. Ако постоји само је начин за приступ мој цео ормар преко иПхоне-...

Инспирисан сада злогласног виртуелни ормар у Цлуелесс , Нетробе , иПхоне апп из Атине, Грчка, покушаји управо то, што вам помаже да запамтите појединачне ставке из вашег ормар дајући вам алат да их каталог. Нетробе омогућава иПхоне корисници да комбинујете и појединачне ставке одеће или прибор на Стилебоард, креирајте одела за догађаје, паковање цео кофери или додати инспиративно слика на Лоокбоок.

"Увек заборавите шта имате и чувате куповине исту ствар изнова и изнова", каже оснивач Кристина Плакопита, "[С Нетробе] жене могу да искористе своје гардеробе ... Сада можете да се пријавите на свој орман било ком тренутку или било где. "

Док апликација већ долази са инсталираним неким ставкама из Схопстиле и Емпора , можете да додате лични предмети одеће на Нетробе избором хангар икону у средини апликација и кликом на Додај дугме ставке (знак плус).

Плакопита ми говори да је оно што чини Нетробе разликује од сличних апликација као што су Стилебоок , ТоуцхЦлосет је верност своје слике алата у позадини уклањање, који она описује као "Пхотосхоп нивоу", аеродинамичан дизајн и кофер функција која омогућава корисницима да практично паковање за путовања.

Плакопита ми говори да је планира да Нетробе више социјалних и интерактивне у будућности, као и развој компонента Веб који ће обухватити исти, али даље разрадити, карактеристике као апликација - на крају омогућавајући вам да делите орман са пријатељима или питајте за мишљење о томе шта да носе.

Поред својих $ 1.99 цена у Апп Сторе, боотстраппед компанија намерава да уновчите кроз партнерски накнаде предложио одевних предмета. Плакопита процењује да би требало да интернет компонента бити спреман за око месец дана и да Нетробе Андроид апп треба да буде доступна у око два до три месеца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар