вторник, 6 септември 2011 г.

ТецхЦрунцх Као што знамо може бити преко

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z5ki09PbghI/:
Screen Shot 2011-09-06 at 12.18.57 AM

Ово је пост Никад нисам мислио да ћу морати да пишем. Нажалост, знам. А најгори део о томе да би требало да буде Мајкл Аррингтон писање овај чланак, не ја.

Али он не може.

ТецхЦрунцх је на литици. Чим сутра, Мајк можда избачен из компаније коју је основао. Или он не може. Нико не зна. А ако је, он ће бити замењен - па, опет, нико не зна. Нико не зна превише. Сигурно нико у ТецхЦрунцх. Овај сајт треба да заувек променити и ми смо у укупном јебени мраку. Био сам у стању да склопе мало битова информација ту и тамо, и не гледа добро. Дакле, овај пост.

До сада, ако сте прочитали ТецхЦрунцх, вероватно знате о нуклеарном ситуацији која је експлодирала у последњих неколико дана. Мајк представио улаже ентитет познат као "ЦрунцхФунд" уз пуну подршку АОЛ - толико подршке, ум вас, да су они највећи заговорници фонда - само да му ноге избачен из под њим због онога што може бити само описао као бесмислени политичких сукоба и заиста лоша комуникација . Да ствар буде гора, неки новинари (са великим "Ј", па чак и већи чула права) су наставили да гомилају, упркос томе што нема правог знања - све - начина на који ТецхЦрунцх заправо ради. А сада ево нас.

Раније вечерас, написао сам пост на мој лични блог покушава да објасни онима ван наше компаније како ТецхЦрунцх заправо дела из уредничке перспективе. Идеја да ће Мајк, или било ко други, улагање у предузеће, диктира нека врста џиновске конфликту дневном реду је смешно. Буквално. Ако Мајк покушао да ми да да пишем неке неразумне пост о компанији је инвестирао у, ја бих се смеје у њега. Али он никада не би урадио то. Питајте Лоиц Ле Меур . Питајте Кевин Росе је . Питајте Шервин Писхевар . Питајте Аирбнб . Питајте безброј других. Није стигнете до места где је тако што идиот. Милосевиц је добио тамо где је од стране бити искрен са својим читаоцима. Чак и ако сви не увек сложити са њим, он је искрен. И он је донео даље информације које нико други није, чак и када је то вероватно није у његовом најбољем интересу да то ураде.

АОЛ може бити на ивици да мења све то.

Опет, нико од нас не зна за сигурно - укључујући и Мајк - али ја имам заиста лош осећај. У мојој поруци раније, написао сам: "Овакве ствари имају тенденцију да планути сваких неколико месеци, а они на крају завршити што не значи ништа." То је преурањена. Ове ситуације су настале у прошлости - више пута - и они су увек нигде водио. Али сада мислим да овај пут стварно може бити другачија. Аријана Хафингтон је већ на снимите као рекавши да је у потрази за новим уредник главни да замени Мајк (који је био технички ко-уредник, заједно са Ерицк - иако назив никада није значило много). А ту су и конфликтне извештаје о томе да ли или не Мајк заправо ради за АОЛ -

Няма коментари:

Публикуване на коментар