вторник, 6 септември 2011 г.

Самсунг Стратоспхере има за циљ да се Веризон први КВЕРТИ паковање ЛТЕ уређај

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-aims-to-be-verizons-first-qwerty-packing-l/:
Веризон ЛТЕ мреже могу бити похвалу за своје заслепљујуће брз мобилног широкопојасног приступа и хигх-енд уређаја, али постоји једна област од 4Г линију превозника који је увек потребно побољшање: сорта. Од чини открио ПоцкетНов, то је очигледно да је један од следеће генерације телефона најављено за пуштање на слободу ускоро (можда чак и ове недеље) је КВЕРТИ натоварених Самсунг Стратоспхере , такође познат као СЦХ-И405. Ако је то тачно, то би био први ЛТЕ уређај који долази са хардверском тастатуром, коначно нам даје нову опцију поред 4.3-инчни шкриљци које су доминирале Биг Ред понуда толико дуго. Је говоркало се да је "страшан" екран (Супер АМОЛЕД плус?), Андроид 2.3.4 инсталираним, 2ГБ интерне меморије и 5МП позади / 1.3 напред камере, не много спецификација да иде искључивање, наравно, али најмање ми знамо да је јединствена. Са неколико других ЛТЕ телефона узимајући фаза од сада и празника, нема разлога да их све изгледају исто ... зар не?

Самсунг Стратоспхере има за циљ да се Веризон први КВЕРТИ паковање ЛТЕ уређај првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 06 Апр 2011 07:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ПоцкетНов | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар