вторник, 6 септември 2011 г.

Аттн предузетника: Како да присуствује поремети Пекингу за мање готовине

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BdZIo82ZGPA/:
disrupt_beijing_photo

Надамо се, свако ко је присуствовао наш пореметити Сан Франциску и Њујорку поремети конференцијама зна зашто ми наплатити $ 2,995 за карте: Између Хацкатхон Стартуп алеја, имена великих на сцени и Стартуп Баттлефиелд, ми у суштини уклопе четири конференције у један.

Наш изазов у доношењу пореметити у Пекинг је био да се пронађе начин да се не штеде на конференцији, али производе догађај који би могао више од само странце са трошку рачунима приуштити. Као и обично са нашим конференцијама, све је о предузетницима и желимо што више од њих у присуству могуће.

Дакле, ми смо срећни да најавимо посебан пакет предузетник за пореметити Пекингу, који доноси цену на доле са већ попустом $ 1,995.00 долара 997,50. Можете пронаћи све детаље овде . Док је мање од неких других међународних конференција технологије у Кини, ми схватамо да је и даље тежак суму за неке стартупс. Дакле, ми смо вам дају више од конференцију карту. Имаћете опцију за приказивање Вашу фирму у стартуп Алеји и бити позвани да ексклузивно ВК и анђео умрежавање догађај. Са било којим среће, ви ћете оставити пореметити богатији него што сте дошли.

Наравно, ако имате велики покретање ускоро покренути, желе да дођу на конференцију за бесплатно, и добити прилику да се новац од нас, саветујемо вам да се пријавите за Стартуп бојном пољу. Постоји више информација овде . Пријаве су доступни у енглеском и кинеском , а можете представити у било ком језику за време такмичења.

Још увек нисте сигурни да ли би требало да присуствују? Погледајте видео испод да видите да ли догађај одговара за вас или вашу компанију.

Стив Мартоцци од ГроупМе објашњава зашто програмери треба да дође до Хацкатхон:

Наша најновија пореметити победника Сем Заид и Џесика Шкорпија од ГетАроунд вам рећи шта да очекују од покретања Баттлефиелд:

Няма коментари:

Публикуване на коментар