неделя, 23 януари 2011 г.

Учените изграждане на двойно-плаващ порта БНТ, вярвам, че може да направи революция компютърна памет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Вижте, разбирам, искате RAM, че се държи като светкавица, светкавица, която се държи като RAM, и всичко между тях - бързи паметта на компютъра, че не губи данни, когато устройството ще изгасне, и продължава години наред. Е, изглежда има нов претендент за да влязат в тази пръстен - двойна врата полеви транзистори плаващ, в момента са в развитие на Северна Каролина държавен университет. Има предвид, че един порта различни плаващи в момента отговаря за флаш памет в USB ключове и SSD дискове , а вторият плаващ порта позволява бита данни престой в един активен, готови състояние, но на компютъра може да се приложи по-високо напрежение за "замразяване" тях на място. Тъй като паметта може да превключвате между статични и динамични режими в един цикъл и данните, никога не изчезва по средата, изследователите си представим новите технологии може да доведе до моментално на компютри и енергоспестяващи техники, които затвори празен банки памет. Това е от потребителя, най-малко - намерете технически дълбоко гмуркане в по-покритието си връзка.

Учените изграждане на двойно-плаващ порта БНТ, вярвам, че може да направи революция паметта на компютъра първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Януари 2011 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NCSU | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар