неделя, 23 януари 2011 г.

LG Г-Slate забелязан в корейски музика видео, 3D камери и всички?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-g-slate-spotted-in-korean-music-video-3d-cameras-and-all/:
О, LG, Наистина ли смятате, че може приплъзване цяла таблетка миналото орел очи obsessives притурка на Корея? Г-Slate е един от най- загадъчни устройства стартира на CES през тази година, но сега изглежда, отърсил се от някои от срамежливост и направи камео външния вид на поп звезда Seungri е най-новата музика K-клип. Нашите корейски кореспондентите ни информира, че Seungri на бандата Големия взрив е имал връзка с LG, тъй като въвеждането на евтини и весел Lollipop телефон (видео доказателства след почивката), така че не е неразумно да се смята, този млад момък е вътрешна линия на LG предстоящи хардуер. Неговите видео показва LG-брандирана шисти в 0.53 и 1.52, и въпреки че се само кратки проблясъци, един от тях предлага двойна камера масив на гърба, която привидно потвърждава по-рано слухове, на Г-Slate донесе известна 3D вуду на пазар. Напред почивката и се убедете сами.

[Благодаря, Алън Yi]

Продължавам четене LG Г-Slate забелязан в корейски музика видео, 3D камери и всички?

LG Г-Slate забелязан в корейски музика видео, 3D камери и всички? първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти яну 2011 03:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар