неделя, 23 януари 2011 г.

Nuance отваря Дракон Mobile SDK за ап разработчиците, ние виждаме края на неудобно диктовка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Има няколко съобщения, които са твърде неудобно да диктува на човека. За наше щастие и пенсионерите акробат цирк, ние наехме с типа на нашата missives, Nuance е разширяване на обсега на своите транскрипция софтуер , като си Дракон Mobile SDK на разположение на разработчиците за използване в IOS и Android приложения. В SDK, която е безплатна за членовете на Nuance Mobile Developer Program, спортни реч-към-текст възможности на осем езика и текста в реч в 35. Вече има програми там, че да си свършат работата, включително и собствените Nuance диктовка Дракон , но ние приветстваме нови постижения в автоматизирани транскрипция. Знаеш ли, това не е точно на разходка в парка диктофони цял Глина Aiken Фен Клуб бюлетин с един човек на име Сид на човека геврек.

Nuance отваря Дракон Mobile SDK за ап разработчиците, ние виждаме края на неудобно диктовка първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари 2011 година 07:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Mashable | източник Нюанс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар