неделя, 23 януари 2011 г.

Apple носи AT & T и Verizon заедно за по-щастлив танц в последния търговски iPhone (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-brings-atandt-and-verizon-together-for-a-happy-dance-in-late/:
В немислимо е случило. След като прекара 99% от последните им маркетинг бюджети, фигуриращ начини за прашка кал един към друг, AT & T и Verizon, вече се събират да танцуват весело валс - всичко това в името на свети iPhone на Apple. Последната реклама за телефона, че наистина не се нуждае от реклама, показва, че можете да FaceTime, прочетете iBooks, плавателни карти, и да правим всичко друго на iPhone Verizon също толкова добре, колкото може да го направи на AT & T-приятелски GSM вариант на телефон. Тъй като, ако не сте вече знаете. И все пак, че е забавно да видя тези момчета се опитват да обърнат липсата на конкурентен разнообразие в някакъв вид предимство. Видео след почивката.

Продължи четене Apple носи AT & T и Verizon заедно за по-щастлив танц в последните iPhone търговски (видео)

Apple носи AT & T и Verizon заедно за по-щастлив танц в последния търговски iPhone (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 19:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Акценти | източник dalemcbroom (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар