неделя, 23 януари 2011 г.

MotionX-GPS устройство износа на цял екран на навигатора Pioneer и JVC главата единици, е любов само за IOS (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/motionx-gps-drive-exports-full-screen-nav-on-pioneer-and-jvc-hea/:
MotionX-GPS устройство износа на цял екран на навигатора Pioneer и JVC главата единици, е любов само за IOS (видео)
MotionX-GPS е солидна избор на iPhone и IPAD игра навигация от известно време насам, но едва напоследък започна да се простират краката му малко. Приложението вече има съвместимост с поредица от JVC и Pioneer единици главата (изброени по-долу), която дава възможност на цял екран 3D навигация. В този режим на мобилното устройство се превръща в основен за дистанционно управление с опростен интерфейс, с POI търсене и разбира възпроизвеждане на мултимедия. Свързване не ползва терминал режим стандарт, това работи само с iPhone и IPAD, и ние сме казали, че за съжаление на компанията няма планове за подкрепа на други платформи в бъдеще. Така че, ако не сте на ти IOS просто ще трябва да намери своя собствен път там, където отиваш.

Продължавам четене MotionX-GPS устройство износа на цял екран на навигатора Pioneer и JVC главата единици, е любов само за IOS (видео)

MotionX-GPS устройство износа на цял екран на навигатора Pioneer и JVC главата единици, е любов само за IOS (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари, 2011 г 22:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар