неделя, 23 януари 2011 г.

IBM изглежда обратно на 100-годишна история, намира много да се гордеем (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/ibm-looks-back-on-100-years-of-history-finds-plenty-to-be-proud/:
Искате ли да знаете кой е самопризнати "майката на дънната платка" е? Или защо всяка част от биологично отглеждани във ферми, нежно обичани храни в местния Trader Joe's е с баркод върху него? Или може би сте любопитни да научите повече за това как милиони резервации на самолетни билети могат да се правят по целия свят с неизчерпаем надеждност? Всички тези запитвания са отговорите им в самостоятелно поздравя клипове на IBM след почивката. Поръчано по случай предстоящата 100-на рожден ден на компанията, те хроника някои от по-важните моменти в световната светлината на прожекторите. Предпочитаните от нас малко къс самородно злато на откриването бе констатацията, че изследване за IBM персонални компютри , включени на въпроса "ще го изпълним Pac-Man?" - Убедително доказва, че най-важните причини за съществуването на компютъра е, и винаги е била, игри .

Продължавам четене IBM изглежда обратно на 100-годишна история, намира много да се гордеем (видео)

IBM изглежда обратно на 100-годишна история, намира много да се гордеем (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри Януари 2011 18:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Adafruit | източник IBM (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар