неделя, 23 януари 2011 г.

Samsung Forte е SCH-R910, носи TouchWiz LTE действия за (видео) MetroPCS

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/samsung-forte-is-the-sch-r910-brings-touchwiz-lte-action-to-met/:
Погледнете ли ви познато? Вие всъщност го виждал два пъти преди, след като QWERTY слайдер и след като неидентифициран LTE смартфон . Ами, просто така се случва, че нов пакет от осемнадесет снимки са се появиха и двата телефона са всъщност една - това е Samsung Forte за MetroPCS, които в момента се работи скорошно изграждане на Android 2.2.1. Въпреки че все още не знам дали тя има на 1 GHz процесор и 5-мегапикселова камера, които с любов придружава първоначалния слух , изглежда, че има обичай TouchWiz на Samsung UI на борда, отпускане на заеми допълнително доверие, защото е възможно на телефона могат да получат Galaxy S търговска марка, когато тя се материализира в магазините. Ние имаме само една последната нота тук, и това е цялата тази разкриват чувства по-скоро ... засадени с нас. Вижте видеото след почивката, за да видите какво имаме предвид, и да намерят още много снимки на линка по-долу.

Продължавам четене Samsung Forte е SCH-R910, носи TouchWiz LTE действия за) MetroPCS (видео

Samsung Forte е SCH-R910, носи TouchWiz LTE действия за MetroPCS (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 г 23:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Flickr | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар