неделя, 23 януари 2011 г.

Nexus Една малка актуализация, за да стане Android 2.2.2, определя SMS маршрута въпроси

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Да не остане по-назад от неговия наследник на Samsung , за Nexus Един става все миниатюрен над най-въздух, както и обновяване, изпращане на потребители в оказващ влияние яздя от Android 2.2.1 (версия FRG83D) към FRG83G версия на Android 2.2.2 . Когато те се появят напълно заслепен и объркан от другата страна, какво ще те намеря? Разговаряхме с Google и е само на няколко поправки, но един от тях е доста важно - тази актуализация, ще остане в аналите на историята като такава, която не е по невнимание изпратите хумористични текстове, предназначени за вашите колеги да си смъртно сериозно шеф. О, и ако това ви звучи като нещо, което бихте искали да имат веднага, вместо да чакате за официално внедряване, може да намерите файла, който трябва в сървърите на Google в момента.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Nexus Една малка актуализация, за да стане Android 2.2.2, определя маршрута SMS проблеми първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 17:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android и аз | източник FRG83D актуализация (Google) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар