неделя, 23 януари 2011 г.

Gorenje iChef фурна носи сензорен парадигма на всички ваши нужди печене

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Така че не се съмнявам, че Gorenje на фурна iChef могат да се пекат, и се пече добре - но както вероятно сте предположили, ние сме по-заинтересовани за ползване контрол на уреда пръст. Кухни на бъдещето често са снабдени с тъчскрийн панели и дома автоматизация на настройките, но не са само Ръчно въвеждане на времето и температурата тук - тя има шейсет и пет предварително зададени ястия може да готви самостоятелно , 150 слота, за да програмата свои собствени, както и опция, която ви позволява да се пече в три отделни етапи за съвършенство (или горчиво разочарование, в зависимост от вашия избор) отвътре и отвън. Всичко това е контролирано чрез цветни пълни със снимки на любящата приготвена храна, и въпреки, че ние се страхуваме, ние не може да намери видео на това в действие, ще откриете Screencaps и описания на нашия източник линка по-долу. Фурната започва в Европа през пролетта и ако трябва да попитам колко струва, най-вероятно няма да има достатъчно останали да си позволят роботизирани или иначе слуги.

Gorenje iChef фурна носи сензорен парадигма на всички ваши нужди печене първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти януари 2011 09:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget немски | източник Gorenje | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар