сряда, 3 август 2011 г.

Јабука ицлоуд и иВорк бета за иОС хандс-он

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/02/apple-icloud-and-iwork-beta-for-ios-hands-on/:
Имали смо неколико недеља да се навикли на иОС 5 и Мац ОС Кс Лион , али хеадлининг карактеристика је посебно недоступан јер је откривен раније овог лета. Током своје ВВДЦ обраћања, Стив Џобс кришом ицлоуд као сервис који ће синхронизовати многи од Аппле уређаја, бесплатно. Мац, иПхоне, иПад, па чак и Виндовс рачунарима да синхронизујете документе, контакте, заказане обавезе у календару и других података. Такође ћете моћи да направите резервне копије даљински иОС уређаје, користе Аппле домаћин налогу е-поште, као и продавница музике у облаку. Па, ове недеље Аппле је коначно осветљена своје цлоуд базирани сервис за програмере, омогућавајући неки од нас се Снеак Пеек на нову услугу.

Аппле је најавио и цене, што потврђује да ћете моћи да додате годишње претплате са 10ГБ ($ 20), 20ГБ ($ 40), или 50ГБ ($ 100) простора "на врху ваш бесплатни 5ГБ налог. Узели смо нашу пет свирку налог спина, креирање докумената у странице , табеле у бројевима , као и презентација у Кеиноте , а затим их приступа са ицлоуд веб интерфејса за преузимање програма Мицрософт Оффице и ПДФ верзије. Такође покушали наше среће на иОС података синхронизацију и ускоро се-контроверзан Фото ток, па скочи иза паузе за нашу пуну ицлоуд руке на.

Наставити читање јабука ицлоуд и иВорк бета за иОС хандс-он

Јабука ицлоуд и иВорк бета за иОС хандс-он оригинално појавила на Енгадгет он Фри, 02 Апр 2011 17:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар