сряда, 3 август 2011 г.

Фацебоок жели вашу Унборн детета

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZWEhypCvmKk/:
Screen shot 2011-08-02 at 9.37.51 PM

Негде у последњих недељу дана, Фацебоок окренуо прекидач на омогућавајући вам да додате своју нерођену бебу у своју листу чланова породице путем "Очекивани: Дете" опција на Фацебоок профила. Очигледно превише родитељи су стварање "илегалних" лажне профиле за још унхатцхед потомства - постављање доба њихове лажне бебе до 13 уместо негативних шта год, минимум Фацебоок дозвољава. Такође, не можете тражити боља стратегија купца стицање него узимајући их упецан док су још у материци!

Наравно, ово веома важан вест изазвао земљотрес Интернета, и као Афтерсхоцкс ударио мејнстрим медија ЦНН-у подели своје екрана у четири! кутије (у даљем тексту) па су четири жене које су експерти на тему изјављујући да сте трудни могли говорити о томе да ли друштвене мреже отишао предалеко У међувремену је Америка. технички бори два рата.

Али можда ишчекивања маме као брину о овој ствари, и ствари? Мислим како сам могла да знам? Моја материца је тренутно као јалова као ТС Елиот песму. нади да се баци светло на ову тему, питао сам становник ТецхЦрунцх трудноће представник Сара Лејси шта мисли о Фацебоок-промене ", нисам могао да брига о томе. Свако ко је издалека близу мене већ зна да сам трудна. "

Тај коњ је већ напустио шталу, заиста.



Няма коментари:

Публикуване на коментар