неделя, 20 март 2011 г.

Нанопартицле мастила за штампање 'редова величине "3Д антене боље од вашег досадно антену 2Д

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/nanoparticle-inks-print-3d-antennas-orders-of-magnitude-better/:
Нанопартицле мастила за штампање 'редова величине "3Д антене боље од вашег досадно антену 2Д
Ако желите бољи пријем мобилног телефона је време да одем мало или иди кући, са истраживачима на Универзитету у Илиноису долазе са нано штампарска техника која омогућава креирање тзв 3Д антене. Наравно, ако сте лов за сигнал у равничарским Све антене су у извесној мери тродимензионалном, али ови кретени се штампају помоћу нанопартицле црна мастила на закривљени подлогу, као што је приказано горе онамо. Резултат компоненте "доказни учинка који су ред величине боље од оних реализује монопола антене дизајна." У ствари ове креације се каже да приступ Цху-Харингтон Граница теоријски перформанс у антену. Најважније? лепо изгледа су дарнед кул. Срамота да ћете вероватно пронаћи себе далеко прикупљен унутар кућишта уређаја - кад год они заправо иду у производњу.

Наставити читање нанопартицле мастила за штампање величине "3Д антене 'налога боље од вашег досадно антену 2Д

Нанопартицле мастила за штампање величине "3Д антене 'налога бољи од своје досадне 2Д антене првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 01:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дневни Технологија | Соурце Универзитет у Илиноису | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар