неделя, 20 март 2011 г.

Гејтс, Босцх и НуВинци комбинују да би педале-помагати Е-бицикл концепт, а не Волтрон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:
Има оних који желе електричне бицикле које ћете бацити низ пут на 40мпх на обрт од гаса, а постоји и они који верују окретање педала да буде пријатно довољно, али бих мање напоран искуство бициклизам. Ако се нађете члан колоне Б, слушајте, јер је Гејтс, НуВинци и Бош су креирали Е-бицикл концепт који ће задовољити ваше два точка потребе превоза. Гејтс добија своје угљеника електрични погон ремен, НуВинци довео свој Н360 Континуални планетарни центар, и Босцх бацио на батерије и систем контроле да би лепоту бицикл. Погонског је подешен да возачи педале-помагати са четири поставке које иду од Ленс у лијени, у зависности од расположења. На процењених трошкова од € 2.600 - € 3,200 ($ 3,680 - $ 4,530), мораћете банковни рачун упоредити са седмоструког шампиона Ле Тоур треба ОЕМ покупи дизајна.

Гејтс, Босцх и НуВинци комбинују да би педале-помагати Е-бицикл концепт, а не Волтрон првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 11:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце Капије | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар