неделя, 20 март 2011 г.

Мистубисхи капи ЛЦД телевизора да се фокусирају на 73-инчним и изнад величине екрана

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:
То ми није место наследник добио линију Митсубисхи и-од Унисен ЛЦД телевизора на ЦЕС-у 2011 је требало да буде сигнал, али сада компанија је учинила званична - то је смањење броја ТВ-пословање, затварање неке канцеларије и одлази на ЛЦД ТВ-пословање у потпуности. Као једина компанија још увек продаје задње пројекције комплета за потрошаче, писмо од Кејсију Сениор ВП Бланцхард (укључено после паузе) указује плану је да се фокусира на продају ДЛП и Ласервуе телевизори у величинама изнад 73-инча где је равним конкуренти ретко достигне . То ће такође задржати продаје пројекторе, екран зидови, штампаче и великих јавних екрани - као Цовбоиса стадиону постављен - да друге компаније. Наравно, као Саду, као сви да виде ЛЦД иду, то само значи да још више времена да се фокусирају на 92-инчни ДЛП да би погодио полицама касније ове године. Време проведено добро, ми кажемо.

Наставити читање Мистубисхи капи ЛЦД телевизора да се фокусирају на 73-инчним и изнад величине екрана

Мистубисхи капи ЛЦД телевизора да се фокусирају на 73-инчним и изнад величине екрана првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 18:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар