неделя, 20 март 2011 г.

Сони црафтинг ВАИОс са Цхроме, спољни ГПУ-а и Тандерболт технологије?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/sony-crafting-vaios-with-chrome-os-external-gpus-and-thunderbol/:
Сони тајни прототип лабораторије морају бити такта сати као луди, јер је Сони Инсајдер извештава да компанија има још два изненађења у продавници - поред Плаистатион таблета , дуал екран на преклоп и клизне рачунара , Скунк Воркс има куваног се Цхроме лаптоп, као и "Хибридни рачунар Ваио" да пркоси било каква објашњења значајне у само три речи. Цхроме Уређај је наводно по узору сопствене Гоогле- цр-48 референтни дизајн са приближно истих димензија и тастатуру, али ох-тако-нешто мањи 11,6-инчни екран, као и НВИДИА Тегра 2 ради Прикажи уз 1ГБ РАМ меморије и 16ГБ флеш складиштење. Сони је такође снимања за осам сати трајања батерије, и тежине од само 2,2 килограма.

Све то мало у односу на оно што Сони цртања за овај "хибридни рачунар", мада. Публикација каже да гледате у танком и светла Цоре и7 нотебоок са невероватних 8 до 16,5 сати трајања батерије, Интел Тхундерболт и интерни ССД, који се укључује у док неке врсте који додаје Блуе- Раи писач и екстерна графика (АМД) за играње и мултимедију. Ми немамо никакве слике или доказ у овом тренутку, али то звучи као нешто врло велико и прича, и само нешто да Интел је говорио о омогућавајући са 10Гбпс на пропусни опсег који доноси Тхундерболт.

Сони црафтинг ВАИОс са Цхроме, спољни ГПУ-а и Тандерболт технологије? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 19:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сони Инсајдер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар