неделя, 20 март 2011 г.

Мини Е области истекне пробни период, за 40 тестери потрага за нови аутомобил почиње

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Мини Е области истекне пробни период, за 40 тестери потрага за нови аутомобил почиње
Људи који воле дати аутомобил теже да задрже тај ауто за неко време, дуже него што би требало понекад, али то није увек опција. Понекад морате да га врати, а такав је случај са 40 "пионира" који су били међу првима добију рукавица и на бумс у електрични прототип мини е у Великој Британији. Та флота тест возила је позван код куће, али на срећу не да трпе исту судбину ГМ-подсетио ЕВ1 - од којих је већина сломљен 90-тих. Уместо тога, већина ових министар ће наћи нови дом међу корпоративним флотама возила, иако је тестирање самог програма је у великој мери завршено. Из тог програма БМВ- сазнао да је већина возача добили уз сасвим у реду, упркос потпуног недостатка јавних станица за пуњење, мада неки кажу хладно Темпс стави на набирање возачких навика - могуће контрапункт једној ЕВ мини Испитивач с ове стране баре пронађено. Све те податке се користи да прилагоде предстојећим БМВ-и3, који смо већ видели хоонинг око на неке прилично хладном времену, али се неће видети хоонинг на јавним улицама до 2013 или тако нешто.

Мини Е области истекне пробни период, за 40 тестери потрага за нови аутомобил почиње првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 12:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Немачки Ауто сцене | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар