събота, 29 януари 2011 г.

Intel е mSATA SSD 310 ревизира: една пинта размер изпълнител през и чрез

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/intels-msata-ssd-310-reviewed-a-pint-size-performer-through-an/:
Прогнозата за бързо, като бръснач тънки лаптопи търси хубав слънчев точно сега, защото изглежда на Intel SSD 310 наистина е намалило силата на пълен размер твърдотелно устройство на дребен борда. съхранение на мнение и на SSD мнение напълно съпоставим малката 80 GB модул mSATA тази седмица, и установих, че изпълнява още по-добре, отколкото обявяват - лесно чрез разкъсване 200MB / сек четене и 70 MB / сек пише - като това постави леко изостава на легендарния Intel X25-M серия, но доста по-напред на компанията X25-V обувка дискове . Въпреки че не сме все още виждат SandForce скорости от истински контролер на Intel се опита и-и 34nm силициева и те не могат да направят на Toshiba Blade кандидатира за хълмове, не можем да чакаме да го тествате в някои от новите Lenovo ThinkPads, когато те се интегрират SSD 310 по-късно тази година.

Intel е mSATA SSD 310 ревизира: една пинта размер изпълнител през и чрез първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти Януари 2011 г 16:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник За съхранение на мнение , на SSD мнение | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар