събота, 29 януари 2011 г.

Amazon пускане в Netflix, като видео стрийминг за абонати на премиера?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Слуховете за Amazon или покупка Netflix или стартиране на конкурентно вариант са били обикалят и сега е един от нашите читатели казва, че тъй като неограничен стрийминг видео раздел, за да допълни настоящата Amazon VOD опции. Това е един хубав бонус за $ 79/year пакет, който в момента добавя няколко безплатни бонуси корабоплаването и би било по-евтин на годишна основа от Гледайте Незабавно на Netflix ($ 95.88.) Както се вижда по-горе, и в галерията, тя се състои от "неограничен, търговски без, мигновени стрийминг от 5000 филми и предавания "с селекции, които са огледален образ на Гледай Моментално каталог отблизо. Резолюцията е очевидно ограничено до "много твърда" 480p SD, но няма думата за аудио или субтитри опции. Ще чакам да чуя дали някой друг вижда подобна страница, преди да поема голямо разгръщане, но със сигурност изглежда, че може да има най-накрая да бъде жизнеспособен конкурент на непреодолима сила Netflix .

[Благодаря, Павел]

Amazon пускане в Netflix, като видео стрийминг за абонати на премиера? първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 год. 15:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар