събота, 29 януари 2011 г.

Verizon включва iPhone 4 предварително за обратно отброяване, съществуващи клиенти могат да си поръчат на 3 февруари в 3 часа сутринта

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/verizon-turns-on-iphone-4-pre-order-countdown-existing-customer/:
В лозаро-винарски е вече загатна за времето на настъпване на iPhone Verizon четири предварителни поръчки, но сега, за да бъдете абсолютно сигурни, никой не ги пропуска, ние имаме определен брой! Винаги на iPhone джъмперите банда ще трябва да останат до 3 часа сутринта EST на 03 февруари, за да им поръчки от "запазената количество" от телефони, които ще се дават на принципа "първи дошъл, първи обслужен" - вероятно за да бъдат доставени на че датата 10 февруари стартира всеки е бил предвиждане за толкова дълго време. За съжаление за новодошлите Verizon, договор с мрежа ще бъде предпоставка за подписването, когато броенето изтича.

[Благодаря, Джарет и Антъни]

Продължавам четене Verizon се превръща в iPhone 4 предварително за обратно отброяване, съществуващи клиенти могат да си поръчат на 03 февруари в 3 часа сутринта

Verizon включва iPhone 4 предварително за обратно отброяване, съществуващи клиенти могат да си поръчат на 03 февруари в 3 часа сутринта първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 г 01:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon Wireless | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар