събота, 29 януари 2011 г.

Цели енергетиката заяви, че нейните водород microbeads може гориво колата си, струва $ 1,50 за галон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/cella-energy-says-its-hydrogen-microbeads-could-fuel-your-car-c/:
Цели енергетиката заяви, че нейните водород microbeads може гориво колата си, струва $ 1,50 за галон
Вашият средно задвижвани с водород автомобил е чудо на съвременната наука - с горивни клетки пресяване електрони от чиста H2 и излъчване нищо друго освен вода - захранва от голям, тежък, високо налягане, резервоари с газ. Цели енергия е тук да се отърве от резервоара, като предварително са разработени средства за съхранение на водород в microfibers, че може много да се опрости конструкцията на тези превозни средства. Но, може би дори по-впечатляващ е "синтетични гориво" на компанията работи, на която е по същество, чист водород заловен в microbeads. Знаеш ли, като вид, които се носят в шампоан и да си коса, която допълнително блясък, но експлозив. Според целите на тези мъниста може да се излее в резервоара на автомобил с двигател с вътрешно горене (вероятно спира в някаква течност) и, без промяна, че колата ще работи добре. Най-добрата новина е, че това ястие струва само $ 1.50 за галон - или ще, в крайна сметка. Предполага се, че. Може би?

Цели енергетиката заяви, че нейните водород microbeads може гориво колата си, струва $ 1,50 за галон, първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми януари, 2011 19:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink GizMag | източник Цели енергия | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар