събота, 29 януари 2011 г.

Проучване отвратително! Мобилните потребители пилея си времето из интернет, докато гледате телевизия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/study-shocker-mobile-users-piddle-around-on-the-internet-while/:
Shocker на shockers , хора: хора, да направи повече от това просто да гледате телевизия, когато гледате телевизия. Едно проучване на над 8000 готови лица от Nielsen и Yahoo наскоро открих, че вече 86 на сто от мобилните потребители на интернет калайджия наоколо си устройства, докато разположен в предната част на тръбата. Изглежда, че Googling случаен фактът, проверка на Facebook емисия новини и виждам, който е написа в последните 30 секунди бяха на върха на списъка на дейностите да се направи, докато гледате, но странно, пълен 20 процента призна за търсене на повече информация за тях търговски наскоро видях. Хит на източника връзката по-долу (PDF), за да бъде незабавно бомбардирани с факти и цифри, но на първо място, обновяване, които се хранят TweetCaster. Ах, толкова по-добре.

Проучване отвратително! Мобилните потребители пилея си времето из интернет, докато гледате телевизия първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 07:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nielsen / Yahoo [PDF] | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар