събота, 29 януари 2011 г.

PS3 фърмуер 3.56 опростен за по-малко от един ден, адвокатите на Sony изглежда объркан

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sony, взето някои силни мерки срещу PS3 крекинг през последната седмица - не само го е отнесен до съда и спечели временна ограничителна заповед срещу Geohot и fail0verflow за напукване на конзолата, но и освобождава фърмуер 3.56 , което заключена нещата отново. За съжаление, тази ограничителна заповед не означава, че някой друг е да се спре-crackin ", и не би ти го знаеш: 3,56 е пукнат отворен за по-малко от един ден от KaKaRoToKS, кой стои зад един от най- първия потребителски Firmwares 3.55 . Сега, след подписването 3.56 ключове, ние ще предполагам осъвременяване потребителски фърмуер скоро ще дойде - и ние бихме залог дело на Sony само ще вдъхнови една изцяло нова вълна от хора да JailBreak, след като тези удари на сцената. Начин да се сложи, че духът обратно в бутилката, Sony.

[Благодаря ти, Томи R]

PS3 фърмуер 3.56 опростен за по-малко от един ден, адвокатите на Sony изглежда объркан първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари, 2011 г 14:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CVG , Edge | източник KaKaRoToKS "GitHub , KaKaRoToKS (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар