събота, 29 януари 2011 г.

Напред PS3 актуализация говори, добави "Онлайн Записване за потребители PlayStation Plus

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Кажи го с нас, най-накрая PS3 обновяване на фърмуера, че всъщност прави нещо полезно! Ние сме станали толкова свикнали с Sony обновява софтуера на конзолата си само за да jailbreakers въпреки че сме почти започна да се смята, това е всичко, думата "обновяване" свързани. Но тук идва Kotaku с дума, която v3.6 на PS3 на фърмуера на ще дойде с чист малък допълнение: спестяване на игри в "облака". Това изглежда много логична стъпка към предоставяне на общата цел на Sony от предоставянето на потребителите на цялостен, интегриран опит . В действителност, по време на представянето NGP , Хидео Коджима гост, изрично посочени записвате PS3 игра на конзолата и възобновяване на следващо поколение преносими . "Онлайн Saving", като на Sony Предполага се свиква, ще бъде проводник, през които това може да се реализира, макар че той не изглежда като че ще дойде безплатно. Kotaku е източници показват, че той ще бъде част от PlayStation Plus абонамент, поне в началото. И все пак, ние като облак за съхранение, и ако това означава никога да не видя друг твърд диск отново, ние всички сме за това.

Напред PS3 актуализация говори, добави "Онлайн Записване за Plus потребители PlayStation първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари, 2011 г 13:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Kotaku | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар