събота, 29 януари 2011 г.

Callaway Upro MX предлага сензорен GPS за голфъри, копнеем за издание Caddyshack (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/callaway-upro-mx-offers-touchscreen-gps-to-golfers-we-long-for/:
Хората от Callaway просто обявяване на MX Upro, един последващ до устройството те така смирено по-нататък " iPhone на голф GPS технология . " PNDs за любителите на голфа не са точно рядко, но на новите обвинения Upro да бъде само една опаковка "хай-резолюция действително въздушна фотография" на 25 000 различни курсове. Тя може да се похвали с няколко жеста сензорен екран и оптичен навигация пръст, както и куп режими на гледане: Virtual Green предлага точното въвеждане разстояния, Smart Вижте показва най-добър ъгъл на всеки изстрел, и ProMode функции видео надлези. Кой знае, ако те биха могли земя, което Бил Мъри в тай-ние може в действителност да се мами, да вземем един клуб и ... О, които са се шегуваш ли се? В MX Upro хитове магазини май от $ 199, и можете да проверите на видео на устройството в действие, след като скочи - това е, ако люлка по този начин.

Продължавам четене Калауей Upro MX предлага сензорен GPS за голфъри, копнеем за издание Caddyshack (видео)

Callaway Upro MX предлага сензорен GPS за голфъри, копнеем за издание Caddyshack (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти Яну 2011 04:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Callaway | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар