събота, 29 януари 2011 г.

Белият дом подкрепя плана за запазване 700MHz "D БЛОК" за обществената безопасност мрежа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Сигурността на гражданите агенции в САЩ са бутане за известно време да има т. нар. " D Блок част "на 700MHz безжичен спектър всички сами да , и тя изглежда като те вече могат официално да разчита на подкрепата на Белия дом в тази усилие. Администрацията на Обама обяви днес, че е подкрепи плановете за запазване на ефира - се оценява на $ 3 милиарда, ако те са били продадени на търг - за нова Национална мрежа на държавната сигурност, а също така смята да поиска Конгреса да одобри допълнителните разходи, необходими за всъщност се изгради мрежата, която FCC приблизителни оценки могат да струват колкото 15 млрд. долара. Както отбелязва Wall Street Journal, съдбата на предложената мрежа е вече до голяма степен в ръцете на Къща републиканците, които остават разделени по въпроса за план - въпреки че някои ключови членове са излезли в подкрепа на това през последните дни.

Белият дом подкрепя плана за запазване 700MHz "D БЛОК" за обществената безопасност мрежа първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми 1, 2011 16:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ежедневно Wireless | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар