събота, 29 януари 2011 г.

Цвят хранене печели само eary, много неофициални Android 3.0 пчелна пита крила

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/28/nook-color-earns-its-very-eary-very-unofficial-android-3-0-hone/:
Едно от първите неща, което се случва, след като новата платформа емулатор почивки в насипно състояние е, че един куп хакери далеч по-умни от себе си да се сдобият с него, той разкъса, и пристанището е до това, което е удобно. В случай на седмица Android тази 3.0 пчелна пита преглед ", каквото и да е удобен" ще бъде на хранене цвят , който царува като може би най-евтиния приличен качество Android пари таблетка момента могат да купят. Естествено, XDA-фирми е на косъм става предмет, докато говорим; настоящото пристанище се казва, че много бавно и най-вече разбити - но след това отново, този вид се описва състоянието на самия емулатор. Добра новина е, че предприемачът казва, че плановете за работа на графично ускорение за подобряване на резултатите през уикенда, така че с малко късмет, за Xoom може да има някои неофициални конкуренцията, преди да е твърде дълъг. Следвайте почивка за още една снимка.

[Благодаря, s30zgt]

Продължавам четене хранене Цвят добива своите много eary, много неофициални Android 3.0 пчелна пита крила

Цвят хранене печели само eary, много неофициални Android 3.0 пчелна пита крила първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми 1, 2011 17:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар