вторник, 30 ноември 2010 г.

LG Star показва отново, сгъва си Tegra 2 мускулни за камерата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/lg-star-shows-up-again-flexes-its-tegra-2-muscle-for-the-camera/:
Този висок клас Android смартфон от LG привидно предназначени за пускане в началото на следващата година е друг вид - и този път, потребителският интерфейс е пред очите и ни показва няколко трика. Изглежда, че така наречената звезда ще бъде пуснат вариант на обичайните Android LG кожата, за добро или за лошо, и специално устройство, показано на разстояние по форуми и Phandroid "тук е зареден с Froyo - странен избор за 4-инчов звяр стартира през 2011 г. с пищен зад ъгъла, може би, но ние със сигурност няма да го постави миналото "Ем. Собственикът (който всъщност твърди, че има два, с които разполага) беше любезен да тече през него Quadrant, производство резултат от 1759 - фантастично на запас, устройство, и скала, която непременно ще мине през покрива след като хакери да си ръцете на тези неща и да започне почистване на мазнини. Между това, LU3000 , както и че неназован LTE устройство за Verizon, тези момчета могат да бъдат сериозно Android сила през '11, може да не са те?

LG Star показва отново, сгъва си Tegra 2 мускулни за камерата първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември 2010 02:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Phandroid | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар