вторник, 30 ноември 2010 г.

Dell Vostro V130 обновен с нови пристанища, специален охлаждане "Хипербарна"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-vostro-v130-updated-with-more-ports-fancy-hyperbaric-coo/:
Обратно, когато се направи преглед на Dell Vostro V13 имахме няколко жалби, включително и факта, че то е продължило по-малко от три часа по обвинение и липсата на порт HDMI. Е, Dell си отиде и с грижа за най-малко един от тези проблеми с новата си Vostro V130. Оригиналът тънки и леки шасита са били държани в такт, което означава, че си все същите стари проблеми батерия, но на Dell freshened се на 13.3-инчов лаптоп от магнезиева сплав с порт HDMI, допълнителни порта, СИМ-карта слот, нови Core i3 / i5 ULV процесор опции, както и някои нови Intel "Хипербарна охлаждане" технологии. Ние не знаем много за това охлаждане нови неща, но очевидно това ще помогне на 0,65-инча дебелина система се охлажда и спокойствие. О, и ние го спомена сега идва в това ярко червен цвят! Малкият бизнес машина все още започва впечатляваща 429 щатски долара и е на разположение днес. Ако търсите повече информация натиснете почивка за пълното съобщение за медиите и галерията по-долу за някои гланцирана снимки.

Галерия: Dell Vostro V130

Продължи четене Dell Vostro V130 обновен с нови пристанища, фантазия "Хипербарна" охлаждане

Dell Vostro V130 обновен с нови пристанища, "Хипербарна" охлаждане фантазия първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 год. 00:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар