вторник, 30 ноември 2010 г.

В Fingerist превръща вашия iPhone в една iKeytar, на разположение сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/the-fingerist-turns-your-iphone-into-an-ikeytar-available-now/:
Не забравяйте за Fingerist , китара седло-тематични говорител и делото за iPhone или лаптоп лампа? Знаеш ли, този с пагон на обществени (и частни), изпълнени с всички любимите си музициране приложения? Е, изглежда, че това е най-накрая на разположение в щатите. Всъщност, не е имало толкова малко шум зад това съобщение, че фирмата, която отговаря, Evenno, не е дори тя признава на сайта си. Но не се тревожете: ние открихме, това лошо момче за $ 150 на Амазонка. И ако това не е достатъчно, iLounge е направил поредица от практически снимки (виж по-голямо отражение връзка, по-долу). Или, ако сте като нас, можете да пропуснете нещо общо и перо за Рик Уейкмън след почивката. Имаме още едно нещо да каже за Fingerist, обаче: най-малко не е одобрен от този човек .

Продължи четене Fingerist превръща вашия iPhone в една iKeytar, на разположение сега

В Fingerist превръща вашия iPhone в една iKeytar, предлагани първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 14:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Evenno , Amazon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар