вторник, 30 ноември 2010 г.

Infinity I-Кухня спортни Linux базирани екрана на компютъра, докосване, кухненска мивка все още не е включен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/infinity-i-kitchen-sports-linux-based-touch-screen-computer-kit/:
Виждали сме нелепо концепции хладилник от Electrolux преди и покрити Linux работи на всички видове приспособления , така че е съвсем естествено, че операционната система е намерил своето място и в един хладилник, разработени от бразилския филиал на Electrolux в партньорство с изобилие вградени системи. Наречен Infinity I-кухня, то спорт, базирана на Линукс 800 х 480 сензорен компютър, изграден около 400Mhz Freescale i.MX25 SoC - което от своя страна се основава на 400MHz ARM926EJ-S ядрото и вече се използват в някои автомобилни системи. Сензорният потребителски интерфейс е разработен от отворена организация източник Просвещението фондация библиотеки и позволява на потребителите да контролират различни хладилник функции като вътрешна температура, в допълнение към работата приложения за бележки, календари, контакти, снимки и рецепти. Всички специално отворен модификации на изходния код разработена за хладилник също бяха споделени върна с обществото, в смокинг одобрени модата и скоро ще бъде качен на сайта на Electrolux също. За съжаление има и не се споменава обаче на функции като интернет свързаност (WiFi или по друг начин), USB порта, SD слот за карти или са на уреда. По същия начин, подробности за цените и наличността са неизвестни, така че вашите iPhone може да държи на разстояние, за да направим тези на ревност работещи мазнини вицове за сега.

Infinity I-Кухня спортни Linux базирани допир екрана на компютъра, мивка все още не кухня включени първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ное, 2010 12:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Линукс за устройства | източник Изобилие вградени системи , Enlightenment.org | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар