вторник, 30 ноември 2010 г.

Dell Inspiron Duo преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-inspiron-duo-review/:
Когато Dell първи demoed на Inspiron Duo и вертикално въртящ се екран на сцената на IDF през септември , нашите уста почти удари пода. Той изглеждаше като обикновена стара нетбук до своя 10.1-инчов сензорен е един магически BACKFLIP и сгънати над клавиатурата му да се превърне в една таблетка. Беше като нищо ние бихме виждали преди. И ние всъщност помислих, че това ще е нещо като система, която ще остане заключена в лабораториите на Dell, но когато му характеристики са разкрити - с двуядрен Atom N550 процесор, 2GB оперативна памет и Broadcom Crystal HD ускорител - стана ясно, че нетбук / таблетка хибрид е реална сделка. Текущи Windows 7 Home Premium и нов етап на Dell интерфейс, 550 $ netvertible има потенциал да се простират отвъд успешно както на нетбук и света таблетка. Той също така има истински изстрел в е идеалното устройство за тези колебания между покупката на нетбук и таблет. В действителност, двамата се пълни до горе с потенциал, но това, което е нещо, което наистина искате да използвате? Прекарахме последните няколко дни с Duo (и неговите Duo Audio Station), за да разберете, така че хитът на почивка за официалния преглед Engadget!

Бележка на редактора: Преглед единица Dell изпратени ни е производствена единица, хардуер, но ни казаха, софтуерът е около 95 процента направено. Ние ще се актуализира този преглед с нашите впечатления от крайната единица, когато не го получи.

Продължи четене Dell Inspiron Duo преглед

Dell Inspiron Duo преглед първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември, 2010 год. 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар