вторник, 30 ноември 2010 г.

Verizon хостинг 4G LTE утре пресконференция, за да обсъдят плановете за стартирането

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/verizon-hosting-a-4g-lte-press-conference-tomorrow-to-discuss-la/:
Предполагам, това, което хората, Verizon на LTE мрежа премиера е наистина за реални и превозвача вече насрочи пресконференция, където ще обсъдят своите планове за декември по-подробно. Тони Melone, главен технологии VZW на кредити, ще бъдат на разположение да отговори на всички въпроси, след които вече са известни факти, които 38 градски райони ще бъдат намалени на 4G LTE лечение, което представлява на хладно 110 милиона американци, които ще можете да се вози на светкавица на по-високи скорости интернет в движение. Събитието започва в 24:00 и ще се уверете, че за да настроите, дори и само за да разберете какъв отговор на Тони е на неизбежна ", което е 4G" въпрос.

[Благодаря, Хенри]

Verizon хостинг 4G LTE конференция утре новина за обсъждане на плановете за стартирането първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 год. 09:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар