вторник, 30 ноември 2010 г.

Apple сили PhotoFast да се откаже от 256GB Upgrade Kit за MacBook излъчва

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/apple-forces-photofast-to-abandon-256gb-upgrade-kit-for-macbook/:
Не забравяйте, че весел резервни части 256GB SSD ъпгрейд от PhotoFast , че лесно пушени (на хартия все пак) на SSD намерени в MacBook Air на Apple късно? Той е бил спрян, преди да влезе в продажба по искането на Apple, подобно на тези батерии HyperMac пред него. 9to5Mac съобщено за първи път новината въз основа на източник, близък до компанията и ние просто го потвърждава директно с PhotoFast продукт GM2_SFV1_Air мениджър. Рискът от загуба на достъп до програмата на Apple продукт за лицензиране е твърде тежко за заплаха да се игнорира. Така че, се наслаждавате на повече от 160MBps SSD скорост на трансфер на MBA собствениците, ще се получи, че 250MBps последователно четене / запис на скорост бум само тогава, когато Apple е добре и са готови сами да го предостави - вероятно по-рано, ние сме казали, ако PhotoFast се даде зелена светлина, за да рестартирате продажби след SSD модули на Toshiba (Apple е магистърска степен по бизнес партньор ) са достъпни за закупуване.

Apple сили PhotoFast да се откаже от 256GB комплект ъпгрейд за MacBook излъчва първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ноември 2010 год. 04:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 9to5Mac | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар